Fleurig leven rond dorp en stad –> Maya’s

Afgelopen week stond ik op dinsdagavond kwart voor acht ‘ s avonds voor de Hortus Haren. Voor een lezing van Kees Boele, lokale bioloog die een lezing gaat geven voor de tuinclub Groei&Bloei. Over planten rond stad en dorp.

Geen enkele fiets, deur op slot ???

Oeps, de lezing bleek op woensdag te zijn. Verwisseld in mijn agenda met een andere lezing, over de Maya’s, mede georganiseerd door boekhandel Boomker. Dus vlug op de fiets naar Boomker. Daar stond ik om 6 voor acht. Geen enkele fiets, donker, deur op slot??
Ik herinnerde me vaag dat het in de bibliotheek zou zijn, dus derde poging, op de fiets naar de bieb. Ja, dat lukte. Nog een laatste hindernis: ik had me vooraf moeten aanmelden… Er was maar een beperkt aantal plaatsen (80) beschikbaar ivm brandveiligheid, terwijl zich meer dan 100 mensen hadden aangemeld. Maar gelukkig bleken enkele mensen last minute afgezegd te hebben, dus ik kon nog naar binnen. Maya lezing is mooie inleiding voor de tentoonstelling die tot september 2016 in het Drents Museum in Assen is georganiseerd.

Een blogje over de leuke lezing van Kees Boele houden jullie van me tegoed!

mayaassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *