Who dunnit: copy cat? Slotaflevering.

Nou dachten we de dader te hebben. Kort geleden, terwijl we gewoon op het terras zaten, liep Suzanne over het gras en begon, op klaarlichte dag op het gras te poepen. De brutaliteit. De graspoeper ontmaskerd!

Da dagen erna stuurden we haar steeds weg als ze in de tuin kwam. Niet gewenst. En toen begon de grindpoeper zijn/haar snode daden uit te voeren. Niet zo gek dat we Suzanne ook van deze misdaad betichten. Of was hier toch sprake van een copy-cat?

Van de week zag Eddy -op de camera- ineens een nieuwe speler. Op het filmpje verscheen Davy Crockett , die voor de camera langsliep en zich verdacht ophield. Davy lijkt onschuldig, met zijn mooie blauwe ogen.

Toen Davy niet doorliep en aan de andere kant van de oprit verscheen ging Eddy kijken. Niet te geloven, daar zat de poes-als-een-bontmuts pontificaal midden op het pad te kakken…..  Op heterdaad betrapt.
Hoesjj, wegwezen.

BLOG GEMIST?
Aflevering 1: de graspoeper
Aflevering 2: verdachte nr 1: Flock
Aflevering 3: de grindpoeper
Aflevering 4: verdachte nr 2: Suzanne
Aflevering 5: de camera loopt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *