Half vol of half leeg?

Grote verbouwing thuis, container op de oprit.

1. Een dixie  (een wc-huisje) op de stoep. 🙁
Een paar “leukerds” hebben in de nacht van zaterdag op zondag de dixie op zijn kant gelegd. We hebben hem weer rechtop gezet, maar de stoep en goot langs de stoeprand was helemaal blauw van de ‘wc -eend’ achtige vloeistof.
Met emmers water, buurman met tuinslang, een schep en bezem de boel weer opgeruimd en schoongemaakt.

Container, dixie op zijn kant en marktkraam van de overbuurman.
Plantenafval

2. Lekker in de tuin bezig 🙂
Eerste echte tuindag van het jaar, zaterdag 10 maart. Aan de slag met de heggeschaar om alle pollen siergras af te knippen. Omdat de container van de verbouwing er nog staat kon ik daar het gras-afval in gooien. Mooi meegenomen, andere jaren bleek ik steeds met een enorme bult halmen zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *