Geleend uitzicht

Waar het kan maak je gebruik van een mooi uitzicht op het landschap om je tuin heen of de tuin van de buren. Wat vind je hiervan?

Het dondkergroen rechts en links is van taxussen in onze voortuin, net als het al redelijke lege boompje links (lijsterbes), het groen spul onder aan de foto (rosa rugosa) en rechtsonder respectievelijk een toefje miscanthus en -beetje in de schaduw van de taxus- hersftasters. De blikvanger, de prachtige geeloranje boom is geleend, die staat aan de overkant van de straat bij overburen Peter en Thea in de tuin. De foto is al weer van week geleden, toen de boom mooi werd aangelicht door de lage middag zon. Inmiddels is de boom al weer een stuk kaler, door de stevige wind afgelopen week.

Vanuit de voorkamer

Zo ziet het eruit vanuit de erker van de voorkamer. Daar drinken we nu elke ochtend koffie en elke middag thee. Mooi uitkijkend op de langzaam veranderende kleuren in de tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *