Notoarestoen revisited

Jaren geleden waren we -per fiets- naar eenrum om daar de Notoarestoen te bezichtigen. Daar schreef ik destijds een blogje over, dat een van de bronnen was voor een artikel in het Vriendenbericht, dat twee maal per jaar door de vereniging Vrienden van de Hortus wordt uitgegeven. Het vriendenbericht is binnenkort op de website van de Vrienden te lezen. Andere bronnen voor het artikel waren de website van de notoarestoen en wat krantenartikelen. In deze tuin vormen rhododendrons en azalea’s de kern van de tuin, naast allerlei bomen en coniferen. Mei is dus een perfecte maand om er langs te gaan. Twee weken terug op 14 mei brachten we opnieuw een bezoekje. Koffie met taart op het terrasje, en een hele lading bloempotjes waar een van de vrijwilligers mee rondreed in een kruiwagen.

“Wie wil er nog bloempotjes“, vroeg ie. “We hebben een tuinman die heel goed is in planten, maar niet in opruimen”, vervolgde hij. En omdat we met de auto waren van onze vrienden kon zo een hele krat vol lege bloempotjes mee naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *