Naar binnen

Het gaat kouder worden en de laatste weken was ik al bezig koude gevoelige planten dichter bij huiis te zetten. De olijf hebben we vorige week weer ‘onder dak’ gezet, wel buiten, maar onder het glazen dak van het overdekte terras. Het sinaasappelboompje (foto 1) dat ik van Marg├ę kreeg stond een week op het overdekte terras, maar die heb ik een stapje verder naar binnen gezet. In de (onverwarmde) serre. Datzelfde geldt voor de geranium maderense (foto 2). De avocado plant (inmiddels kleine boom) die de hele zomer op het overdekte terras heeft gestaan, heb ik een week of drie geleden naar de serre verhuisd. Sinds 2 dagen staat ie nog een stapje verder naar binnen: in de bijkeuken, rechts op het aanrecht (foto 3).

Als het kouder wordt moet ook de sinaasappel een stapje verder naar binnen, en voor het (harder) gaat vriezen de geranium ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *