Tree following 2: a new hole

Bijdrage voor een Engelstalige site, van bomen-volgers.Ā Het idee erachter is om 12 maanden lang 1 boom te volgen.

We have new neighbours. In the large willow tree at the back of our garden appeared a new hole. It was clearly visible, the sun was shining over the freshly cut orange coloured edges of the new hole. The willow is almost thirty meters high, a real whopper.

DSC_0030

gatinwilg

This new hole is at a height of 5 meters. The residents have not been spotted yet, but I assume that it will be the nesting place of a great spotted woodpecker. We should be able to find out who lives here in spring. Now I know it’s there, the hole is clearly visible.

Based on an earlier blog in Dutch; 2-2-2013

 

7 thoughts on “Tree following 2: a new hole”

  1. Prachtige foto’s. Zo mooi om de vogeltjes te bekijken. Ik heb voor de vogeltjes een vogeltaart gemaakt. Leuk om te maken en staat ook heel leuk op de tuintafel, maar de vogeltjes vinden hem blijkbaar niet lekker. Ze eten er niet van.
    Op de molen aan het meer is mijn zoon de molenaar. Een mooie plek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *