Zuid Limburg

Eind mei, begin juni waren we een week wandelen in Zuid Limburg. De ‘Dutch Mountain Trail’, de zeven steilste heuvels van Limburg. Vanaf Kerkrade naar Vijlen, via Mechelen, naar Slenaken , naar ‘sGravenvoeren (Belgie) en Maastricht. Fikse wandelingen , gemiddeld iets boven de 20 kilometer, nog wat zwaarder door het klimmen en dalen, maar vooral …. door de modder. In Limburg is het de afgelopen maanden een stuk natter dan bij ons in het Noorden en dat was goed te merken op verschillende plekken. We hebben het niet helemaal droog gehouden, 1 x doorweekt, de meeste keren net voor de regen in het volgende hotel.

Mei/begin juni is een prachtige tijd voor de wilde bloemen, prachtig die bloemrijke graslanden. Klik op de foto’s voor grotere exemplaren en geniet even mee van het landschap.

1 thought on “Zuid Limburg”

  1. Heerlijk! Bekend terrein Eddy?
    En een kriekje na de wandeling dan vergeet je de nattigheid wel.
    Prachtige foto’s1!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *