Kilo’s

Grote tuinemmer, en wat zit er in?
Het resultaat van een minuut of 10 verzamelen in de tuin.
Voornamelijk op de composthoop.

Kilootje slakken. Tja, en wat doe je er dan mee? Ik heb ze in een klein emmertje gedaan, dekseltje erop, en een eindje gaan wandelen. In de brede berm bij transferium heb ik ze uitgelaten. Dat was gister. En vandaag aan het eind van de dag…. weer een kilootje. Buurman Jan moest erg lachten toen hij me weer met het emmertje zag langslopen. Water naar de zee dragen.

1 thought on “Kilo’s”

  1. Hoi Tineke,
    We lezen natuurlijk veel over slakken.
    Vind het persoonlijk níét kunnen om jouw slakken probleem in de berm/bos/grasrand of waar dan ook te brengen van een ander( prive,of gemeente of…) Het zijn er dit jaar te veel. En weinig natuurlijke vijanden. Persoonlijk vind ik dat we zelf ons eigen probleem op moeten lossen. Helaas.. dus of doormidden met schaar of in dikke laag zout. Tuinier heel natuurvriendelijk,maar voor die slijmjurken geen genade… sorry,moest het even kwijt
    Gr. Herma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *