Zaaisel half maart

Dan roept het voorjaar, en buiten is het miezerig. Of mistig, of koud. Een hevige aanval van tuinkriebels. Daar is een medicijn voor. Binnen tuinieren. Bijvoorbeeld door met de kamerplantjes rond te tutten. Of plantjes gaan zaaien. In diverse vensterbanken en op het aanrecht in de keuken staan inmiddels potjes en kamerkasjes. Na een week zijn de eerste zaden ontkiemd, de meeste sluimeren nog.

Een paar verrassingszaden gezaaid (bv van vakantie in Griekenland meegenomen, geen idee wat het is), maar ook een paar eetbare zaken, zaadjes (en ook onderstaande foto’s) van Diana. Kanttekening: ik ben blij als er wat te oogsten valt, maar de enorme opbrengsten die Diana voor elkaar krijgt, dat komt er bij ons niet van.

Tomaat – Sweet baby
Peper - Turuncu Spiral
Peper – Turuncu Spiral
Peper - Limon
Peper – Limon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *