Industrieterrein Franeker Zuid

Bij het maken van foto’s met mijn iphone wordt niet alleen het tijdstip van de foto opgeslagen, maar ook de plaats waar de foto gemaakt is. Bij deze foto’s is de omschrijving ‘Industrieterrein Franeker Zuid’.
Dat ziet er toch echt niet zo uit!

Rode esdoorn steelt de show
Grasveld rondom, met veel fruitbomen. De meeste appels geplukt, nog een paar stoofperen aan een boom.
Uitzicht vanuit de serre.

De foto’s zijn gemaakt in Franeker -dat wel- op een plek aan het van Harinxmakanaal. Vroeger was er een scheepswerf op deze plek, maar dat is allang niet meer zo. Nu ligt er het huis en mooie tuin van Jenny en Ab. We waren er afgelopen weekend op bezoek. Koffie, kopje soep en ook een rondje door de tuin.

Rijtje knotwilgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *