Here comes the sun

Ik krijg een mailtje van Margriet “Van Harte gefeliciteerd met je verjaardag. Je bent vast lekker buiten bezig met dit feestelijke weer.”  Ik maak deze foto en mail terug. “Zittend op bruggetje van de vijver. Met poes op schoot. In de zon. Eerste drie emmers oud siergras geruimd. Koolmezen kwetteren in de rondte. “

14 februari, eerste dag dat ik weer voorzichtig wat in de tuin gedaan heb. Drie grote emmers vol met vnl siergras (molinia) en varenblad.  Ik ben begonnen in de kleine border, rechts van de emmer bovenaan de foto. Met het idee om echt systematisch aan het werk te gaan. Eerst deze border opruimen , het afval verwerken, en dan pas iets anders gaan doen in de tuin. Deze eerste tuindag is dat gelukt.

Stralende zonnetjes: winterakoniet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *