Hilde nam mee…

HIlde woont een endje verderop in de straat en we zitten samen op hetzelfde (vrouwen)koor. Een andere interesse die we delen is de tuin, plantjes en alles wat er om heen hangt. Hilde heeft al verschillende keren plantjes meegenomen, en kwam een paar weken geleden weer langs. Met de kar. Makkelijk meenemen.

Paar dagen later kwam ze nog eens langs om een grote oranje graspol (Carex) mee te nemen. Die zaait zich enthousiast uit bij ons en twee inmiddels grote pollen overgroeiden ons tuinpad voor het terras langs. Een ervan heeft Hilde meegenomen. De andere heb ik er vandaag uitgeschept en staat nu in een grote emmer in een laagje water.
Interesse?

Euphorbia
Filipendula Rubra
Solidago
Helianthus Lemon Queen
Geranium Pratense

Geranium Sylvaticum
Iris Sibirica
Zomerfijnstraal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *