Glas-in-lood

In een pot op het terras hebben we een lavendel, een kuiflavendel. Twee jaar bij een bezoekje aan de Grote Markt in groningen gevonden. Zonder potje, droge kluit. Had wars iemand onder de snelbinder gedaan en toen spring de lavendel pardoes uit haar potje. Nu staat ze als twee jaar bij ons op het terras. In een terracottapot. Kleurt heel mooi, wel goed in de gaten houden. Een terracotta pot, en dan ook nog een die de hele middag de zon heeft droogt snel uit. Een lavendel moet daar wel enigszins tegen kunnen, maar het moet niet te gek worden. DE kuifjes van de bloemen zijn nu mooi open, de hommels hebben de plant gevonden. ’s Middags bij de thee schijnt de zon door de kuifblaadjes heen, net glas in lood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *