Naar de kapper

Ja, deze week mocht het weer. Naar de kapper gaan. Niet dat dat voor mij zo bijzonder is. Ik ga, als ik er aan denk, 1 x per jaar. Ja , echt waar. Maar voor veel mensen was het lastig om bijna twee maanden niet naar de kapper te gaan. En uiteraard was het erg zwaar voor de kappers zelf. Fijn dat die weer, in kleine poties, klanten kunnen ontvangen. Hier in het dorp was, om de lokale ondernemers te steunen een ‘voucher’ actie op poten gezet. Je kon bij verschillende winkels vouchers kopen die je al wel betaalde, en waar je later in het jaar de diensten voor afnam. Onze kapper David deed ook mee. Dus eerstvolgende kap-beurt kan via reeds gekochte voucher.

Waarom dit kapperverhaal, als dit blog eigenlijk over de tuin gaat. Omdat vandaag onze ligusterbol langs de oprit naar de kapper is gegaan. Ik heb hem een snoeibeurt gegeven en de bol staad er weer kortgeknipt bij.

NB. Ooit is hier een ligusterbesje uitgepoept door een vogel, en daar kwam een struikje uit, en die begon ik te snoeien, en nu is het een forse bol. Ter plekke is de oprit nu wel een halve meter smaller.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *