A riot of colours

Er groeit en bloeit van alles door elkaar in onze tuin. Niet erg rustgevend voor het oog soms, maar ik wordt er wel erg vrolijk van.

Midden achter zie je een grote bos gras opkomen. Miscanthus sinensis ‘Kleine Silberstpinne. Daarvoor en felpaarsroze bloemscherm van een allium putple sensation.

Bij het een beetje rond lummelen in onze fietsenschuur kwam ik de verpakking van bloembolle weer tegen. 4 alliums purple sensation. Op de foto lastig te zien, maar het zijn er vier, sommige met meerdere stengels uit de bol. Al weer glad vergeten, maar ik heb toen ook 1 allium mount Everest, een witte geplant. Kijken in de buurt van de purperen alliums of daar nog een vijfde opkwam. Ik zag niks. Waar zou ik die geplant hebben…

Da’s handig van een digitaal tuindagboek (zoals dit blog), je typt een woord in (‘everest’) en TADAAH, daar komt meteen de datum te voorschrijn waarop ik een stukje over de alliums heb geschreven. 29 december.
Vaak schrijf ik erbij waar ik ze geplant heb, maar deze keer niet. Toch heb ik een vermoeden wara de witte allium staat, met een ‘clue’ uit het stukje van 29 december. Wie lost het mysterie op.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *