Terrasborder

Op de hoek van het overdekte terras staand kijken we over dit bordertje uit.

LInksboven nog net een stukje van stapelmuurtje, afgedekt met oranje rij dakpannen. van linksboven naar midden boven smal grasveldje. Daarvoor diverse grasjes en sedum, mooi voor de vorm.

De bovenste foto van begin januari, de onderste van vandaag 17 januari. Er was sneeuw voorspeld, gister middag begonnen in het westen. Hier begon het pas gisteravond te sneeuwen, het was al donker. Een soort motsneeuuw, geen dikke dwarrelende vlokken. bij het naar bed gaan een laagje wit, ook op de straat. Vol verwachting vanmorgen het gordijn open schuiven. Helaas, motregenachtig, de straat was nat, niet wit. In de tuin op de planten lag nog wel het een en ander. Bestens meteen even naar buiten gaan en over genieten van beetje wit. In de loop van de dag verdijnt alle sneeuw. Wij kijken schaatsen op TV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *