Jobs for the Weekend

Het Engelse tuinprogramma Gardeners World eindigt altijd met een paar klusjes om zelf in het weekend te doen. Soms doe ik dat dan ook hetzelfde weekend; meestal zijn er wel andere klusjes die we doen. Een impressie.

In de aflevering van 16 april laat Monty Don een filmpje uit zijn eigen tuin zien van pimpelmezen die onder de ‘rokken ‘ van de bloeiende lelies lekkere hapjes zoeken, en daarbij de bloemen bevruchten. Hij kan er wel een half uur bij gaan zitten en naar de nijvere meesjes kijken, vertelt ie.
Dat wist ik niet! Heeft een van jullie dat wel eens gezien???

Monty vertelt dat hij keizerskronen zo mooi vindt en dat pimpelmezen de bloemen van onderaf bevruchten
Foto van TV scherm, gardeners world van vrijdag 16 april 2021. Zo leuk die pimpelmeesjes in de keizerskroon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *