Lokale Keukenhof

Echt zomers vandaag, met wel af en toe een stevige bui. Als het dan zo heel grijs is komen de kleuren extra fel uit, ook tegen het nog verse lentegroen.

Bij ons in de achtertuin, zicht vanaf het terras
Bij de buren in de voortuin: tulpen assorti, die overwaren van het maken van grote bollenmanden, ook een voor ons. In onze bollenmand komen ook een paar tulpen op van dezelfde ‘batch’, maar niet zo oogverblindend als hier in de volle grond.
En van dichtbij

1 thought on “Lokale Keukenhof”

  1. Hoi Tineke,n.a.v.de tuinenestafette heb ik jouw groentje bekeken.Heel leuk,vooral omdat sommige tuinervaringen bijna hetzelfde zijn als hier in de tuin.Ik ben wel jaloers op de tortelduif.Hier zijn wel 2 houtduiven, die maar niet kunnen besluiten,waar ze een nest gaan bouwen.
    Dankzij de hogere temperaturen gaat alles nu aan de groei,daar worden we vrolijk van.
    Hartelijke groet en veel tuinplezier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *