Regenpijp en Regenton

Douwe uit Sterbroek kwam de regenpijp vervangen. Hij hangt er nu weer mooi glimmend bij. “Als je dat zo wilt houden moet je hem elke week poetsen. Ik heb een een klant gehad die er een potje Brasso bijwilde“, zegt Douwe met een grijns. We hebben laatst een regenton gekocht, en die kan nu met zo’n mooi tuimelklepje gevuld worden met regenwater. Dit is niet een automatische, dus je moet even opletten dat je hem niet open laat staat. Voordeel van deze handmatige is dat ie niet zo makkelijk verstopt.
Gisteravond konden we meteen even testen of het goed ging, met een forse bui. Op zich wel.Totdat bleek dat het kraantje onderaan de regenton nog open stond. Tja, dat schiet niet op.

Water feature!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *