Floxenplan

Twee weken geleden was ik tijdens de “open tuinen” op bezoek bij Mieke D., en zij heeft zulke prachtige borders! Nu volop kleur van grote bossen floxen. Ik heb een plan, een floxenplanMijmerend vanaf het overdekte terras, terwijl de motregen over de tuin dwarrelt, probeer ik mij voor de geest te halen hoe dit stukje van de tuin er (bijna) net zo imposant kan laten uitzien. Vanaf volgend jaar. Met floxen. Zichtbaar vanaf het terras.

Moet er wel nog een heleboel verplant en verschoven (en geruild ) worden. Kan ik in komende weken een beetje mee beginnen en in voorjaar verder mee gaan. 

He, dit plan had ik vorig jaar ook al, zie hier.
Meer droom dan plan.
Nu toch al stap verder.
Heb paar floxen gekocht.
Aantal soorten nog wat teleurstellend, terwijl het de beste tijd is zo ongeveer (in bloei kopen dan kun je de kleur goed zien). Slechte aanvoer dit jaar, volgens de eigenaar van 1 van de drie (!) tuincentra waar ik vorige week ben geweest. De bovenste twee lijken nu een beetje verlept door de regen.

Foto waar het ongeveer moet komen, links van het pad. Maar ja, daar moet nog alles verplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *