Hortus 19 juni

Weer even langs de Hortus, we waren vroeg, nog weinig mensen. Dus grote kans de kleine bruine reetjes weer even te zien. (gelukt) .Vaak gaan we -na binnenkomst- linksom. Door de Laarmantuin, de slingerpaadjes van het arboretum. Dan richting de Engelse tuin (waar nu veel witbloeiende penstemon staat, foto 1), langs de voedselarme plas weer terug, over de ‘bergen’ van de rotstuin, met heus klaterend watervalletje. Rondje door de Chinese tuin om het af te maken.

Op de tweede en derde foto, een leuke dwergversie van de geranium maccrorhyzum. Zelfde typische geurtje van het blad. Bij ons in de tuin is de gewone grote versie van de g. maccrorhyzum al uitgebloeid, maar dit dwergje bloeit nog volop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *