Terrasweer 8 januari

De lucht was vanmorgen onverwacht blauw. Mooi om een stuk te gaan wandelen. Meestal doen we dat voor of na lunchtijd. Nu smeerden we boterhammen, rugzakje mee, en op pad tijdens lunchtijd. 1 halte met de bus bracht ons in WestLaren, en van de bushalte bij de P&R aldaar konden we zo het Drentsch Aa landschap in wandelen. nog geen 10 minuten onderweg, richting het Siepelveen hoorden we een eend. Rondkijken of er al water in zicht was. Nee, nog niet. De eend kwam uit mijn jaszak, het geluid van mijn telefoon. Pieter en Mirjam belden met de beste wensen en de vraag of we zin hadden om een stukje te wandelen. Wij waren al onderweg, en spraken een half uurtje later af bij de Zeegser Duinen. Met zijn vieren wandelden we verder, door bos, langs hei, gagelvelden en langs licht gloeiende weilanden. Bijzonder aangenaam, en laatste stuk kon zonder jas. Als kers op de taart, buiten in de zon op het terras bij Grandcafe het Witte Huis. Terras zat helemaal vol.

Buiten!
Op 8 januari!
Met warme chocolademelk, cappuccino of snert.
Dat dan weer wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *