Halve Boom

Gerard vertelde dat door de leden-tijdschriften voor een groot deel van de leden van de vereniging digitaal te versturen per keer wel een halve boom aan papier bespaard werd. Dat vroeg natuurlijk om een plaatje van een halve boom. Deze kwam ik tegen. Beetje sneu verhaal. In Engeland was iemand zo zat van de vogels die in de conifeer van de buren zaten en de oprit of zijn auto bepoepten, dat op een dag de conifeer keurig netjes …. gehalveerd was. Heeft in alle Britse tabloids gestaan.

De foto maar niet gebruikt bij het artikeltje in het verenigingsblad. Aan het positieve van een halve boom besparen, hangt dan het negatieve idee van de -beetje kinderachtige – burenruzie. Wel een mooi verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *