PJW – Hogeland

Vrijdag weer een etappe gewandeld van Lange afstanden route PronkjewailPad West , door de provincie Groningen. In de bus naar ons startpunt Hornhuizen kwamen we verschillende andere wandelaars tegen, maar die bleken allemaal een stukje Pieterpad te lopen. Dus al snel wandelden we met zijn tweetjes, tussen de velden en akkers van het Hogeland. Volop zon, en fijn dat er een verkoelende wind uit het noordwesten waaide. Met 25 graden kan het andere knap warm worden in het open land. Het graan was op de meeste plekken neig groen, niet goudgeel, de aardappels stonden in het gelid op hun heuveltjes. Langs veel weggetjes waren aan weerszijden bomen, zodat er behoorlijk wat ‘dappled shade’ was. De volle route was: Hornhuizen, Kruisweg, Kloosterburen, Saaxumhuizen, Rasquert en tenslotte Baflo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *