Tip: bezoek Dahliatuin in Hortus

Bij een lunchwandelingetje afgelopen dinsdag even een stukje Hortus Haren meegepikt. Aan de praat geraakt met tuinbaas Walter bij de kleurige Dahliatuin. Die ligt een beetje verdekt opgesteld, en veel mensen lopen er aan voorbij. Jammer want er bloeien meer dan 30 verschillende exemplaren. De meeste heb ik op de foto gezet.

TIP voor laatste vakantie gevoel
Woon je in de buurt van Haren en was je toch al van plan eens een bezoekje aan de Hortus te brengen. Loop dan gerust even de Dahlia tuin in. Waar is die te vinden? Als je door entreegebouw heen loopt, eerst naar rechts richting Chinese tuin, en meteen de eerste links.

Bijgaand ook het beplantingsplan. Ontwerp van Walter, tekening van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *