Zonnig

Vrijdag de hele dag regen. En harde wind. Zaterdag ochtend gelukkig droog en zelfs deels zonnig (voor de plantenruil). En op zondag weer redelijk zacht en zeker ook wat zon. ’s Middags na de lunch nog een tijdje -r ustig aan – in de tuin. Om een deel van de planten van de plantenruil in de grond (of pot) te zetten.

Zo staat het stukje herfstaster nu op de iets verhoogde border bij het stapelmuurtje, staan de twee paarse morgensterren in het ‘derde kweekbed’, vlakbij het lavendelhaagje, de grote acanthus heb ik in een pot gezet en grootste deel van het blad afgeknipt. De pot staat achter op de composthoop. Het gele helmkruid staat net achter de picknicktafel in de buurt van de kleinen hortensia en de plek waar straks heel veel bosanemoontjes bloeien. Ik had nog een paar stengels ceratostogma plumbagoides (loodkruid), maar kan me -zo op de bank zittend- niet meer voor de geest halen waar ik die heb neergezet. Ik denk ook op het stapelmuurtje.

Eddy heeft de piekjes van de taxussen in de voortuin afgeknipt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *