Bollen en zo

We kwamen de hoek om en BAMMM!

Bijna omver geblazen door de enorme blauwe vlakte van blauwe druiven bij een van de appartementengebouwen een paar straten verderop. De tuin is hier de afgelopen maanden aangelegd, met grote groepen van de verschillende soorten. Maar zoveel als hier …. dat hadden we nog niet eerder gezien. Nu op zijn mooist.

En het laatste stukje naar huis, bij ons om de hoek. Daar staat een schattig klein huisje. Met een oude wilg die stevig gestut is. En voor het eerst zag ik hier…. een enorme hoeveelheid kievitsbloemen in bloei. Veel witte en ook roodgeblokte. Wij hebben thuis alleen de geblokte. Ik stuurde een appje naar Roel, die daar woont, met een foto. Appje terug: 251 dit jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *