Saharazand in de tuin

De zuidenwind bracht saharazand dit weekend en idioot hoge temperaturen. Een evenaring van het maximum hier in Groningen (uit 1946!), met ruim 24 graden gister. Vandaag iets minder warm. Geweldig om in de tuin bezig te zijn.

Verticuteerapparaat bij buurman Reint geleend en daarmee een heleboel mos uit het grasveldje gehaald. Bij het terugbrengen aan de praat geraakt en lekker buiten in de zon gezetten. Glaasje witte wijn erbij. Mooie afsluiting van het weekend. Nou niet helemaal, want na het eten kon ik natuurlijk ook nog even de tuin in. Oude grashalmen en takken die op een grote berg bij de composthoop lagen ‘verwerkt’ (als mulch op paadjes en op een van de takkenwallen. Het laatste snoeisel van o.a. de klimroos, en wat andere struikjes in de groen kliko. En nog wat grasjes uit het grindpad getrokken. Half 9 pas naar binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *