Elwood en Roy

Terwijl Elwood en Roy bezig waren met het schilderen van kozijnen en dakkapellen, was ik het grootste deel van de vrijdag bezig in de tuin. Om te beginnen een snoeiklus: de drie buddleija’s snoeien (en nu ik dit typ realiseer ik me dat er nog een vierde is, rechts van de pergola…).
Op advies van de bomensnoeimeneer had ik de takken en pluimen er gewoon aan laten zitten. Zag er leuk uit van de winter met rijp. Enig risico is dat de buddleija zich nou extreem uitgezaaid heeft, tussen de steentjes van het pad bijvoorbeeld.

Van ruim 3 meter hoog, naar kale stokken van 1 meter.
Grote takken op de houtwal, de kleintjes moeten nog opgeruimd.

In de loop van de dag (een deel) van het snoeisel verwerkt in de houtwal. Rest ligt nog her en der op stapels en opruimen volgt in het weekend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *