Who dunnit: de grindpoeper

Aflevering 3 alweer van deze crimi. Nieuwe ontwikkelingen!

De dader is nog op vrije poten  heeft zijn actieradius uitgebreid. Het blijkt ook een grindpoeper te zijn. In ons fraaie nieuw bekiezelde pad. Ik ben er al een keer dwars doorheen gelopen en met de fiets doorheen gereden. Hmmpfff.

Deze is van vanmiddag, half toegedekt om de misdaad te verhullen

We zijn bezig met het bedenken van acties om de dader op heterdaad kunnen betrappen. Webcam met bewegingsmelder? Maar waar richten we de webcam dan op? Dikke kans dat dat dan net op de verkeerde plek is. Of gewoon de hele tijd op het terras zitten en grasveld in de gaten houden? Maar ja, nu ook het grindpad in de gaten houden. Dat kan niet allemaal tegelijk.

BLOG GEMIST?
Aflevering 1: de graspoeper
Aflevering 2: verdachte nr 1: Flock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *