Who dunnit: de camera loopt!

Mysterie nog steeds niet opgelost, van de gras- en/of grindpoeper.
Bijna dagelijks met schepje in de weer. Ook vandaag weer. Een relatief kleine drol. Dat brengt ook een potentieel nieuwe verdachte in beeld…. zou het de steenmarter kunnen zijn. We zien hem zelden, maar weten dat ie in de buurt rondzwerft. En gister avond hoorden we de steenmarter. Een uitermate vreemd geluid, een soort gekrijs.

Tijd om de techniek in te zetten. Eddy heeft de telefoon-met-camera op het plaats delict gericht, met bewegingsmelder aan. Als iets of iemand daar langs loopt zou een en ander op film moeten komen. De onderkant van de wielen van mijn fiets en mijn voeten zijn al in beeld verschenen toen ik vanavond thuis kwam.

BLOG GEMIST?
Aflevering 1: de graspoeper
Aflevering 2: verdachte nr 1: Flock
Aflevering 3: de grindpoeper
Aflevering 4: verdachte nr 2: Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *