Veel in potjes

Perfecte tijd om vaste planten te delen.
In mijn geval betekent dat, een deel terug zetten en van de rest heel veel stukjes oppotten. In juni doe ik mee met open tuinen weekend, deze keer voor het eerst beide dagen. En in de omschrijving heb ik aangekondigd dat er ook een beperkt assortiment aan plantjes te koop is. Als ik ze nu in potjes zet, buiten bereik van de slakken zet, en good blijf water geven, dan kan ik tegen die tijd een aardige hoeveelheid mooie planten hebben.

Een deel van de planten vermeerder ik voor eigen gebruik.
Truc: alle vierkante potjes zijn voor eigen gebruik.
Ronde potjes kunnen ook naar bezoekers toe.
Wat heb ik zoal opgepot afgelopen twee weken.

– phloxen, wrs roze (8)
– helenium (12)
– vaste teunisbloem (6)
– scabiosa, bijen en vlinderbloem (6)
– rudbeckia goldsturm (ca 30)
– witte ereprijs (4)
– herfstaster (4)

Links vaste teunisbloem, rechts scabiosa-achtig.
Helenium Tura, groot, geel.
Bieslookjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *