Zand tussen de tenen

Met vrouwenkoor Sjans uit Groningen een weekend naar Terschelling geweest. Het koor bestaat 20 jaar, tijd voor jubileum. Zelf zijn straatgenoot Hilde en ik nog geen jaar lid trouwens. Vrijdag middag heen met de boot, twee uur varen.  ’s Avonds wat beter kennismaken. Daar komen we op de gewone repetitieavonden vaak niet aan toe. Zaterdag ruim de tijd om er op de fiets op uit te gaan. Prachtig weer. ‘ s Middags een workshop van  Pauline, met wat suggesties en tips als we begin volgend jaar weer gaan optreden. ‘ s Avonds na het eten een repetitie met onze dirigent Jos. Zingen maakt dorstig, dus aansluitend nog een tijdje in de bar.
Zondag ochtend tot 12 uur nog de tijd om te wandelen, fietsen, koffiedrinken naar keuze.
Met Hilde en Margreet gefietst naar Noordzeestrand, om nog even met de blote voeten over het strand en in zee te lopen. (Ik schrijf dit blog met het zand nog tussen mijn tenen).

In plaats van tuin en gazon: duin en helmgras
In plaats van gazon en heg: dijk en hek
En als je goed kijkt, roodborstje op hek, zingend in de middag zon
In plaats van tuinvijver, de zee.

We verbleven in de Stay OK, vroeger jeugdherberg, nu voor alle leeftijden. Geen grote slaapzalen meer in zo’n herberg, maar wel vierpersoonskamers (twee stapelbedden). Lang geleden dat ik met vier op een kamer heb geslapen… Het trappetje van het stapelbed was uiterst onhandig gemonteerd. Het ontbijt en avondeten (buffet) waren uitstekend.
Over de lokatie van de Stay OK… ronduit super. Een stukje buiten het dorp en vanuit onze kamer prachtig uitzicht op de waddenzee en dorp West-Terschelling.

1 thought on “Zand tussen de tenen”

  1. Wat heerlijk dat er bij thuiskomst rond het huis ook zoveel te zien is. Wat een kleuren, het knalt eruit!! Wat heb je mooie foto’s van ons weekend op Terschelling gemaakt. Ik zal, als ik weer eens op Terschelling ben eerst naar de boom gaan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *