Tuinreis Cotswolds

Van 17-22 juni op tuinreis geweest, met tuinvriendin Jitske. Reisdoel: the Cotswolds in Engeland, Shakespeare country. Met de bus, van Kupers Tuinreizen. lange reisdagen, dat wel, heenweg om 5:13 de trein uit Hareb naar opstapplaats Zwolle. Dan Amersfoort, Utrecht, Hazeldonk (bij Breda), Gent, via een omweg vanwege files, naar Calais. Bus op trein en in halfuurtje door de tunnel. Ook aan Engelse kant nog vijf uur rijden. Iets meer zelfs door file rond Londen in spitsuur. Die 5 uur werd onderbroken door het eerste tuinbezoek. Lekker voor de tuinliefhebbers en ook nodig als rustpauze voor de chauffeur.

Vroeg op weg, fraaie grondmist, 5:30
Bus in trein door kanaaltunnel
Tuingroep, 39 deelnemers, plus chauffeur Marcel en steun-en-toeverlaat Francis
De meeuw kijkt toe, Eurotunnel terrein Dover.
Links bus Ivo, rechts bus Marcel, Dover
Alternatieve in Belgie, over steeds kleinere weggetjes, vanwege lange file tussen Gent en antwerpen. Zo rijd je dan ineens over de Kneukelstraat in Knesselare.
In de buurt van Nijkerk, nog anderhalf uur. Iets na middernacht thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *