Black Silver

Deze schoonheid kwamen we tegen bij onze wandeling door het dorp vanmorgen. Foto maken voor Carel, die vind deze katten zo mooi. Een Maine Coon denk ik. Eerst even van een afstandje, want misschien loopt ze wel weg. Maar nee hoor, de kat kwam gewoon naar me toe en ging toen op een meter of twee van ons af zitten poseren.

Wat doe jij daar? Ik kom even kijken.
Hallo, ik ben Zilver.
Zal ik even mooi zitten?

1 thought on “Black Silver”

  1. Grappig. Laat ik nou twee van deze poezen hebben gekregen. Moeder en dochter. Geplaatst in een opvang voor aparte poezen. Via mijn zoon die bevriend is met de mensen van de opvang kwamen ze bij mij. Moeder heet ook Silver. Maar omdat ze moeder is van Nika had mijn zoon haar Moeke genoemd en dat is zo gebleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *