Uitzoomen multiflora

Als ik van een serie foto’s van een bloem steeds meer in detail foto’s maak, wordt het blogje vaak ook een serie plaatjes van eerst veraf en dan steeds dichter bij, steeds meer inzoomen. Nu eens een keer andersom. Eerst de roos multiflora recht in haar hartje kijken en dan steeds verder naar achter lopen.

De rosa multiflora is begonnen de wilde pruimen in te klimmen. Naar links boven toe op de foto komt ze steeds hoger. Naar rechts toe komt ze steeds dichter bij het pad naar de schuur (ja die is er echt nog, ook al is die nauwelijks meer te zien door de enthousiaste groei in de tuin) . Na de bloei ben ik vast van plan de roos een stuk terug te knippen zodat ik niet in de zomer periode elke twee weken de nieuwe lange rozenscheuten weg hoef te halen die weer over het pad hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *