Wilde Bloemen

Afgelopen weekend was Ingrid op bezoek en hebben we lekker gewandeld. Zaterdag ook met Pieter en Mirjam er bij van Wagenborgen naar Nieuwolda. Hier hadden de bewoners rijkelijk met wilde bloemen zaadmengselss gestrooid. Op verschillende plekken kwamen we prachtig bloeiende papavers tegen. Dit jaar opvallend hoog en rood. OP 15 juni was er zelfs een item over in het NOS journaal. En 16 juni in de krant. Droge zomers en daarna een nat voorjaar. Daar houden klaprozen van. Daarom dit jaar een enorme bloei van de klaprozen.

Zondag wat ingetogener bloemen. Wandelen vanuit Roodeschool via Oosternieland, Paapstil, Oldenzijl, langs oostrand Uithuizen, Uithuizermeeden en terug naar Roodeschool (18 km).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *