Janny kwam langs

…. en nam mee: een heleboel plantjes. Janny heeft sinds kort een moestuin en die is een beetje groot om alleen maar groente op te verbouwen. Bloemen en andere plantjes dus ook welkom. Op donderdag avond kwam ze langs. Kom maar met de auto zei ik, kun je lekker veel mee nemen.

Janny kwam met auto en een klein doosje. Daar moesten we beiden wel om lachen, gezien het aantal plantjes dat ze mee nam. Kofferbak vol en voor de planten die al wat hoger waren (helianthus lemon queen bijvoorbeeld) was de plek achter de voorstoelen perfect.

Nog steeds een boel plantjes aanwezig op de drie ‘parkeerplaatsen’ bij ons in de tuin. Als je goed kijkt vooral op de derde foto zie je aan de lichte plekken op de stoeptegels dat hier wel wat potten zijn verdwenen. En afgelopen weekend nog een aantal in eigen tuin gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *