Pfff, warm hoor

Even een tukje doen, dacht Flock, de buurpoes. Afgelopen weken erg veel zon, en poes lag dan ergens onder een struik in de schaduw. Vandaag was het s’ morgens zonnig, en later trok de hemel dicht. Nog wel warm, maar geen volle zon op het terras. Dus een prima plek om een tijdje door te brengen. Wij hebben zelf inmiddels twee stoeltjes naast het huis, op het schaduwgrasveldje gezet. Voor middag en begin avond is dat de beste plek als het warm is. En op het heetst van de dag is binnen ook prima, even afkoelen, krantje lezen, zittend op de koele plavuizen.

Op de achtergrond van de derde foto de gieter. Met deze droogte is het nodig de planten in potten dagelijks even langs te lopen en zo nodig te begieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *