7 potjes gevuld

Eerste dag dat ik een paar uur in de tuin bezig ben geweest. Heerlijk. Af en toe een beetje zon, tien graden.

  1. De plantjes die in potjes bij de schuur zijn overwinterd allemaal even bekeken, aangewaaide grasjes en onkruidjes eruit gehaald. De meeste plantjes hebben het overleefd, een paar potjes zijn leeg. Wat ik daar vorig jaar ingezet hebt is niet meer te achterhalen.
  2. Een paar pollen geranium die dicht langs het tuinpad naar de verre schuur staan eruitgeschept. Zie detail foto bij de gele pijl. Dat ging met een slurpend geluid, zo nat is de tuin nu. Voordat de pollen op de composthoop gingen, heb ik een paar mooie verse stukjes achtergehouden en in potjes gezet. De eerste 7 potten van 2017 zijn nu gevuld. Er zullen er nog vele volgen.
    Tuinpaadje achtertuin, op weg naar de verre schuur, juli 2016.

    Hier heb ik een pol geranium uitgeschept, 5 maart 2017, en opgepot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *