Meer dan 60 jaar geleden

Deze dia is eind jaren 50 van de vorige eeuw gemaakt.

Dagje uit in de Keukenhof – 1957

Deze dia is eind jaren 50 van de vorige eeuw gemaakt.
Op een mooie voorjaarsdag.
Door mijn vader.
In de keukenhof.

De dames staan er mooi bij,
in gelijkgestemde kleding en tasjes.

De kleuren van de tulpen kun je er een beetje bij denken.
De tand des tijds en de tropenjaren
hebben vooral de groene kleur doen verdwijnen.

Ik maakte met mijn telefoon een foto van het projectiescherm, zie onder. De foto boven is enigszins bewerkt op de computer, het groen en de felle kleuren kreeg ik er niet meer in  terug. Wel een beetje rood eruit.

Foto van projectiescherm – onbewerkt

 

 

1 thought on “Meer dan 60 jaar geleden”

  1. 27 januari 1919 vierde mijn moeder haar eerste verjaardag. De foto genomen in “De Keukenhof” ontroert mij omdat ook ik in de jaren ’50 de Keukenhof zo beleefd heb. Ik geniet iedere week van deze berichtgeving en ga dan rond in onze tuin op het eiland Mallorca om te zien wat voor moois daar allemaal gebeurt. Nu staan de amandelbomen in bloei. Er is zoveel moois in de tuin te beleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *