Stuur je foto van leuke combi op?

Soms kom je in je eigen tuin, of in tuin van een ander of zomaar in een park een leuke combinatie van planten tegen: in kleur of vorm. Zo’n combinatie waarbij je dan denkt: Da’s leuk. Kan ook in onze tuin.

Toen ik vorige week in de hortus liep had ik dat met deze combinatie. Op de voorgrond een flinke partij geelbloeiende coreopsis en daarachter een strook met kogeldistels. Simpel en voor mij opvallend door de omvang van de groep. Niet voorzichtig met een klein groepje, maar gewoon een forse groep. Daarmee komen de contrasterende kleuren blauw en geel nog beter tot hun recht. Da’s leuk. Kan ook in onze tuin.

Heb je zelf een leuke combinatie gezien, stuur dan je foto naar me toe met een korte toelichting waarom je de combi bijzonder vindt en waar/wanneer de foto is genomen. Van de verschillende inzendingen kan ik dan een nieuwe blog maken. Onder het kopje ‘weekmail’ vind je de link met mijn mailadres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *