Verdronken klokjes

Nog steeds staat het water erg hoog. Het Noord Willems kanaal is een stuk breder dan normaal en het water onder de brug door stroomt een stuk sneller. Zelfs met een paar kolkjes. De wadi in het park is vol, de weilanden zijn soms ondiepe meertjes.

De sloot zo vol water dat de plantjes vlak langs de oever nu niet aan het water, maar in het water staan. Zoals deze sneeuwklokjes: bij de Gieselgeer (mooie naam voor een weggetje!)) de Onner Es op. Daar bij een paar boerderijtjes staan deze sneeuwklokjes.

Dit is het watertje langs de Hoornsedijk. Normaal staan hier twee mini-paardjes in het weiland links van de dijk. Die waren gelukkig weggehaald en op een drogere plek ondergebracht. Het bosje dat je links ziet, is een tamelijk oud/ verwaarloosd bosje op een soort schiereiland tussen het kanaal en dit watertje. Er zit onder andere het clubhuis van de scouting. De scouts hebben de komende tijd flink wat te zagen. Op sommige plekken een soort mikado van scheefgezakte/ half omgevallen bomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *