Verboden toeging

Verleden tijd van “verboden toegang” is “verboden toeging”?

Nu al twee weken droog na de februaristormen, we durfden het wel aan weer een keertje naar het Friesche Veen te wandelen. Het kan er errug modderig zijn. Wandelen ging prima, en bij de afslag naar de vogelkijkhut zagen we en bordje verboden toegang bij een inmiddels losgemaakt rood-wit lint. Dit stukje bos ligt op een oude vuilnisbelt en de bomen staan er niet al te stevig. Afgelopen jaren al heel regelmatig bomen omgevallen. We hadden wel wat schade verwacht, maar zoveel bomen als hier omlagen… we werden er een beetje stil van.

Verder was het een heerlijke wandeling. Zon , allerlei ganzengekrakeel tussen het riet en we hoorden de eerste leeuweriken zingen, hoog in de lucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *