Bloemetjemarkt Goedevrijdag

Vaste prik op Goede Vrijdag in het centrum van Groningen. Veel kleur, veel kramen, veel bezoekers.
Alle borden bij eettentjes en winkels hebben nu Duitse teksten: deze dagen rond Pasen heel veel bezoekers uit Duitsland. Ik was er al vroeg, om 8 uur, samen met Tjerk zette ik de stand op. Samen met Cobi en andere Vrienden van de Hortus bemensten we om en om de kraam. Om aandacht te vragen voor de Vereniging Vrienden van de Hortus en ook voor de open dag die we organiseren op 10 juni. De Grote Hortus Dag. Leuk was ook de quiz waar de geïnteresseerden moesten raden welke 7 taken van fruitbomen/heesters er te zien waren .

Tegen kwart over tien werd ik afgelost (Arike had lekker warme koffie meegenomen) en liep uiteraard nog een klein rondje over de markt. Veel kleur, veel kramen, veel bezoekers.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *