Oliver en Victor

Dit jaar valt het Open Tuinen weekend van Groei en bloei voor de afdeling Haren/ eelde in het pinksterweekend. Dus een extra dag. Wij doen dit jaar twee dagen mee , de zondag en de maandag. De eerste dag zit erop. Met prachtig weer, zonnig en aangename temperatuur was de aanloop groot. Tussen 10 en 12 mondjesmaat, en daarna stroomden de bezoekers toe; soms bijna tien tegelijk. Gelukkig is de tuin groot en kun je – als je zelf heel klein bent zoals Victor en Oliver – makkelijk tussen de planten verdwalen. Victor en Oliver wonen twee huizen verder ook, we horen ze vaak in de achtertuin. En nu kwamen ze een kijkje nemen in onze tuin. De vijver was favoriet. Vooral de waterslakken die ze even vast mochten houden; en de groene kikkers op het strandje van de vijver. Ook een trekker: de grote tuinkabouter, Joris, die op het terras staat. Onze tuin heeft veel sluippaadjes, meestal in trek bij kinderen, maar vandaag zagen we heel wat volwassen ‘kinderen’ ook de achterafjes nemen.

Vandaag ook wat avontuurlijke omaatjes in de tuin, die het niet te gek vonden om met rollator en al over het losse grind, over het bruggetje over de vijver, en over de zeer smalle paadjes achter in de tuin, met op en af stapjes te gaan.

1 thought on “Oliver en Victor”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *