Plantenecologie

Met Areke en Roel heb ik een serie colleges georganiseerd in Hortus Haren over Plantenecologie en biodiversiteit. Samen met HOVO Noord Nederland, Hoger onderwijs voor ouderen. AFgelopen week de eerste twee college’s , eerste deel presentatie van Roel (=ecoloog en komt al; 45 jaar in de Hortus) , tweede deel rondleiding in twee groepen over wat net daarvoor in het college behandeld is. Ene groep met Roel mee, andere groep met mij. Bijna 40 deelnemers, zeer enthousiast en leergierig. Komende week de laatste twee college’s.

De college’s zijn in de Hortus in de bovenzaal van het Theehuis Kreunen van de draak. Tijdens het college van 10-11 mocht de waterval even uit: even geen geklater.

Mocht je deze kans gemist hebben en in de buurt van Groningen wonen… dikke kans dat we volgend jaar weer een collegereeks organiseren. Over een heel ander onderwerp ‘Klimaatverandering en energietransitie’ hebben Areke en ik ook een reeks georganiseerd, dat is in juli. Je kunt je nog opgeven tot 20 juni. Zie hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *