Afhalen

Vorige week een stukje over af te halen tayberries. Voor Rob was het helaas te ver, hij woont in Zuid-Limburg. Maar Marijke uit Peize kwam wel langs, en nam naast tayberries (voor zoon Tim), ook herfstframbozen (in eigen tuin gezet), een rosa multiflora, 1 Japanse wijnbes en een persicaria campanulata mee.

Dorpsgenoot Eleen had ook een tayberry ‘besteld’, en ik had afgesproken de struikjes in ee emmer op de oprit te zetten. Rond tien uur na de koffie liepen we naar buiten voor een wandelingetje, met een briefje om op de emmer te plakken (we zijn er even niet). Maar Eleen was al langs geweest! Later op de dag kreeg ik mail dat de planten -tayberry en herfstframbozen- inmiddels een nieuw plekje bij hun in de tuin hadden gevonden. Mooi.

Herfstframboos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *