Ochtendgloed

Zo oranje zag de wilg achter in onze tuin er vanochtend uit. Eddy maakte de foto. De zon kwam net op en zette de takkenkruin in de oranje gloed. Buurman Jan vertelde gister dat hond Buddy alsmaar naar de achtertuin, richting de wilg had staan kijken,. Toen Jan zelf ook ging kijken wat er dan te zien was, buitelden er twee eekhoorntjes door de boomkruinen. In deze tijd van het jaar zien we niet zo vaak een eekhoorn, omdat we de serre in de periode eind oktober- eind maart niet gebruiken om te zitten. te koud, noordkant van huis, zon komt er niet overheen. Dus ook niet standaard zicht op de bomenrij achterin de tuin. De andere maanden van het jaar is dat anders. Dan zitten we op de eerste rang: zicht vanuit de tuinstoelen standaard gericht op de bomenrij. Tegen die tijd is de wilg ook alweer begroeid. Of op zijn minst geel van de katjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *